طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی

به گزارش یزد بلاگ، اصفهان ،نصف دنیا در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذاهای خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد.

طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی

به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته

مواد لازم:

گوشت چرخ نموده گوساله500 گرم

آرد نخودچی250 گرم

پیاز1 عدد متوسط

آب ولرم1 پیمانه

پیاز داغ طلایی2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری

نعنا خشک1 قاشق غذاخوری

زردچوبه1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی :

ابتدا پیاز داغ را به همراه رب گوجه و نمک و فلفل و نصف پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، مخلوط نموده تا رب کامل باز گردد. حرارت را کم نموده به مدت 10 دقیقه تا کمی غلیظ گردد.

گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له گردد. پیاز رنده شده (رنده ریز) را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه نموده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه نموده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه نموده کاملاً ورز داده تا خمیر یک دستی درست گردد.

نعنا خشک پودر شده را اضافه نموده با مواد مخلوط نمایید. سپس دست را خیس نموده و به اندازه توپ های اندازه گردو برداشته کامل گرد نموده و در سس آماده شده انداخته و اجازه می دهیم کاملاً پخته و جا افتاده گردد. این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته گردد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان

نماشو: نماشو، طراحی سایت، سئو، چاپ و طراحی گرافیکی را به ما بسپارید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 6 شهریور 1400 بروزرسانی: 6 شهریور 1400 گردآورنده: yazdblog.ir شناسه مطلب: 2928

به "طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید